ITWatch

Ny direktør i it-leverandør: Jeg ser mig selv som en "kompromisløs diplomat"

50-årige Flemming Krath Engedal er ny mand i direktionen hos en af bankernes tre datacentraler. Han tager 27 års erfaring fra Danske Bank med sig ind i den øverste ledelse, hvor opgaven er at få små og store banker til at samarbejde om it-udvikling.

Flemming Krath Engedal. Foto: PR

Som nyt direktionsmedlem i Bankdata kommer Flemming Krath Engedal til at afprøve sine evner udi samarbejdets svære kunst.

I direktionen skal han være med til at sikre, at dusinet af datacentralens medlemsbanker kan blive enige om, hvilke digitale bankprodukter der skal udvikles, og hvordan det skal foregå.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Klumme: Har corona skabt en ny guldalder for innovation?

Hvad kan vi lære af covid-19-pandemien, når det gælder virksomheders innovationskraft – og sammenhængen med bæredygtighed, diversitet, ledelse og måder at arbejde sammen på? Det forsøger Peter Juul Jørgensen fra Lenovo at svare på i denne klumme.

NNIT-topchef: Mine ambitioner er højere

Pär Fors’ første halve år som direktør i NNIT har været præget af flere udskiftninger i topledelsen og faldende indtægter. Den nye direktør er kun mildt tilfreds og forventer bedre resultater i den kommende tid.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs