Med nye millioner på lommen skal dansk fintechfirma eksekvere

Cardlay har lavet et nyt system til at håndtere firmaers betalingskort. Nu har selskabet fået 30 mio. kr. i en kapitalrunde, som også den tidligere Nordea-chef Thorleif Krarup er en del af. Pengene skal bruges på at eksekvere på de kontrakter, firmaet har fået i hus. Det skriver Børsen.
Thorleif Krarup har sammen med flere andre profiler og to venturefonde smidt til sammen 30 mio. kr. i fintechvirksomheden Cardlay.
Thorleif Krarup har sammen med flere andre profiler og to venturefonde smidt til sammen 30 mio. kr. i fintechvirksomheden Cardlay.
Af Julie Søltoft, FinansWatch.

Jørgen Christian Juul, der var stifter af det mobile kasseapparat Wallmob, som senere blev solgt til den norske it-koncern Visma, står også bag fintechvirksomheden Cardlay. Selskaber kan med Cardlays platform udstede og håndtere betalingskort for deres medarbejdere. Løsningen kan også hjælpe med bogføring af udgifter. Ifølge Børsen har virksomheden nu fået en kapitalindsprøjtning på 30 mio. kr., som skal bruges på at implementere projektet.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Skal indeholde mindst 6 tegn
Skal indeholde mindst 2 tegn
Skal indeholde mindst 2 tegn

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også