ITWatch

Med nye millioner på lommen skal dansk fintechfirma eksekvere

Cardlay har lavet et nyt system til at håndtere firmaers betalingskort. Nu har selskabet fået 30 mio. kr. i en kapitalrunde, som også den tidligere Nordea-chef Thorleif Krarup er en del af. Pengene skal bruges på at eksekvere på de kontrakter, firmaet har fået i hus. Det skriver Børsen.

Thorleif Krarup har sammen med flere andre profiler og to venturefonde smidt til sammen 30 mio. kr. i fintechvirksomheden Cardlay.

Jørgen Christian Juul, der var stifter af det mobile kasseapparat Wallmob, som senere blev solgt til den norske it-koncern Visma, står også bag fintechvirksomheden Cardlay. Selskaber kan med Cardlays platform udstede og håndtere betalingskort for deres medarbejdere. Løsningen kan også hjælpe med bogføring af udgifter. Ifølge Børsen har virksomheden nu fået en kapitalindsprøjtning på 30 mio. kr., som skal bruges på at implementere projektet.

"Vi har brugt 20 mio. kr. på at udvikle og teste teknologien. Nu har vi kontrakter, som vi skal eksekvere på, og det er derfor vi har hentet yderligere kapital," siger Jørgen Christian Juul, der tilbyder Cardlays kortstyringsplatform til banker via en licensmodel – en såkaldt white-label-løsning – til Børsen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Hurtig vending i it-branchen efter coronakrisen

Markedet for it er buldret tilbage efter krisens værste år, viser nye tal. Fremgangen er langt større end ventet, mener IDC Nordic, der står bag tallene. Og tallene bekræftes af IT-Branchen, der aldrig har haft så travlt.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs