ITWatch

Succesfulde it-iværksættere vil udfordre Nets med betalingsapp

To iværksættere, der har tjent millioner på at sælge virksomhed til it-gigant, vil tage kampen op med Nets, når det gælder betaling af regninger, skriver Børsen.

Foto: PR

Cathrine W. Andersen og Christian Rasmussen solgte i 2014 deres iværksættervirksomhed Assemblage til amerikanske Cisco for et trecifret millionbeløb, og nu er de klar til at udfordre betalingsfirmaet Nets. Det skriver Børsen.

Det sker via appen Roger, som er baseret på kunstig intelligens og såkaldt machine learning. Her kan man tage et billede af en fysisk regning, som appen aflæser alt på, hvorefter man bare skal klikke ok for at gennemføre betalingen via et tilknyttet kreditkort.

Appen kan desuden betale andre typer regninger, ligesom den giver brugerne mulighed for at sprede betaling af en regning ud over flere måneder til ingen eller meget små renter. Appen er gratis for private, mens virksomheder betaler et månedligt abonnement på mellem 99 og 499 kr.

"Det smarte ved betalingsservice er, at du ikke skal gøre noget. Og det er så også det, vi vil gøre med appen," udtaler Christian Rasmussen om appen, som er støttet med et større encifret millionbeløb af serieiværksætteren Morten Strunge.

Nets mister de små selskaber på grund af høje startpriser

Nets hæver beløbsgrænsen på kontaktløse dankortbetalinger

Denne artikel er leveret af vores søstersite FinansWatch.

Mere fra ITWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs