ITWatch

Nets hæver beløbsgrænsen på kontaktløse dankortbetalinger

TV2 skriver, at betalingsformidleren Nets fra 1. februar hæver grænsen for, hvor meget man kan betale med dankort uden at skulle indtaste kode. Det skriver Tv2.dk.

Foto: PR/Nets

Fra 1. februar til næste år bliver det muligt at betale for op til 350 kr. med dankortet uden at skulle indtaste kode, når man benytter dankort, mod at grænsen i dag er 200 kr. Det skriver TV2.dk.

Nets, som står bag dankortet, hæver således beløbsgrænsen for kontaktløse betalinger, hvor man blot skal holde sit betalingskort ind over betalingsterminalen uden at indtaste kode.

Aftalen sker i samarbejde med detailhandlen, skriver TV2.dk.

"Kontaktløse betalinger sparer tid ved terminalen - også ved større køb, hvor man skal indtaste sin pinkode. Men ved at hæve beløbsgrænsen for køb uden pinkode til 350 kroner bliver det endnu hurtigere og nemmere at betale, så vi slipper for kø ved terminalen," siger Claus Bøgelund Nielsen, vicedirektør hos De Samvirkende Købmænd, til mediet.

(Denne artikel er leveret af vores søstermedie FinansWatch).

Medie: Svensk tilsyn forsinker Nets' afnotering 

Finanstilsynet godkender salg af Nets 

Nets: Vi skal beskytte Dankortet som varemærke 

Yourpay overvejer at anke Nets-nederlag 

Mere fra ITWatch

Når direktøren forsvinder

Analyse: To store it-virksomheder i Danmark har sagt farvel til deres direktør uden forklaring og har lukket ned for yderligere kommentarer overfor omverdenen.

Penneo øger omsætning og underskud

Tech-selskabet, der i april flyttede fra First North til hovedbørsen, gik markant frem i første kvartal. Selskabet investerer massivt i vækst, og nedjusterer derfor forventningerne til driftsindtjening markant.

Visma åbner sluserne på konkurrent til Microsofts ERP-platform

Visma er for alvor klar til at sætte skub i ERP-platformen Visma.net, der skal konkurrere med Microsoft og Oracle på ERP-markedet. Lars Engbork, adm. direktør i Visma Software Danmark, forklarer til ITWatch, at et fokus på Norden skal give Visma fordelen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs