ITWatch

Medie: Svensk tilsyn forsinker Nets' afnotering

Ifølge Berlingske Business er det tvivlsomt, om de svenske tilsynsmyndigheder når at godkende købstilbuddet på Nets inden jul, og dermed kan salget og afnoteringen af Nets blive forsinket.

Foto: /ritzau/Torben Åndahl

De danske tilsynsmyndigheder har godkendt købet af betalingsformidleren Nets; det norske tilsyn ligeså, men det svenske tilsyn mangler stadig at godkende, at Nets bliver solgt.

Og det er tvivlsomt, om de svenske tilsynsnmyndigheder når at godkende købet af Nets inden nytår, skriver Berlingske Business, som har talt med flere anonyme kilder om sagen.

Ifølge Berlingske Business kan det forsinke salget af Nets med op imod en måned, hvis godkendelsen ikke falder i hak i år. Nets har ikke nogen kommentarer til sagen, mens de svenske tilsynsmyndigheder ikke nåede at vende tilbage til Berlingske Business inden deadline.

Nets står til at blive solgt til en investorkreds anført af den amerikanske kapitalfond Hellman & Friedman, som har planer om at afnotere Nets fra børsen. Dette til trods for at Nets gik på børsen for under halvandet år siden.

(Denne artikel er leveret af vores søstermedie FinansWatch).

Finanstilsynet godkender salg af Nets 

Nets: Vi skal beskytte Dankortet som varemærke 

Nets vinder sag mod betalingsvirksomhed om brug af Dankort-logo 

Nets mister de små selskaber på grund af høje startpriser 

Mere fra ITWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs