Medie: Svensk tilsyn forsinker Nets' afnotering

Ifølge Berlingske Business er det tvivlsomt, om de svenske tilsynsmyndigheder når at godkende købstilbuddet på Nets inden jul, og dermed kan salget og afnoteringen af Nets blive forsinket.
Foto: /ritzau/Torben Åndahl
Foto: /ritzau/Torben Åndahl

De danske tilsynsmyndigheder har godkendt købet af betalingsformidleren Nets; det norske tilsyn ligeså, men det svenske tilsyn mangler stadig at godkende, at Nets bliver solgt.

Og det er tvivlsomt, om de svenske tilsynsnmyndigheder når at godkende købet af Nets inden nytår, skriver Berlingske Business, som har talt med flere anonyme kilder om sagen.

Ifølge Berlingske Business kan det forsinke salget af Nets med op imod en måned, hvis godkendelsen ikke falder i hak i år. Nets har ikke nogen kommentarer til sagen, mens de svenske tilsynsmyndigheder ikke nåede at vende tilbage til Berlingske Business inden deadline.

Nets står til at blive solgt til en investorkreds anført af den amerikanske kapitalfond Hellman & Friedman, som har planer om at afnotere Nets fra børsen. Dette til trods for at Nets gik på børsen for under halvandet år siden.

(Denne artikel er leveret af vores søstermedie FinansWatch).

Finanstilsynet godkender salg af Nets 

Nets: Vi skal beskytte Dankortet som varemærke 

Nets vinder sag mod betalingsvirksomhed om brug af Dankort-logo 

Nets mister de små selskaber på grund af høje startpriser 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også

Foto: Magnus Møller

Ib Kunøe forlader formandsposten i Atea