ITWatch

Fintech-revolutionen ruller: Storbank skyder formue i spionsystemer, alkoholtestere og journalistrobotter

Indsigt: Storbanken Citi skyder millioner i fintech-virksomheder for ikke at blive kørt agterud. Finans har besøgt bankens fintech-laboratorium i Israel, hvor Ornit Shinar står i spidsen for udvikling af produkter, som man umiddelbart ikke skulle tro, at en bank har brug for.

Foto: /ritzau/AP/Kiichiro Sato

Forestil dig en bank, hvor medarbejderne render rundt i korte bukser. Flere endda bare iført en undertrøje. Jakkesæt og slips er ligeså sjældne som sne i Sahara.

Nej vel. Det er ikke en påklædning, du forbinder med en bank. Men det er ikke desto mindre hverdag hos en af verdens største bankers finansielle laboratorium i Tel Aviv i Israel.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Visma køber dansk lagerstyringssystem

Den norske koncern køber igen op og får denne gang danske Rackbeat, der udvikler et lagerstyringssystem målrettet små og mellemstore virksomheder, i stald.

Venturefond: Tech-markedet svømmer i kapital og mere er på vej

Det heftige aktivitetsniveau blandt investorer i de danske tech-selskaber har presset værdiansættelserne kraftigt opad, og der er risiko for, at nogle får funding, de ikke er klar til at få.  Det stiller høje krav til venturefondene, forklarer partner i Preseeds nye privatfinansierede tech-fond.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs