ITWatch

Storbank leder efter danske fintech-selskaber

En af de største globale banker har fået øje på danske fintech-selskaber og er klar til at investere i dem, skriver Børsen.

Foto: /ritzau/AP/Kiichiro Sato

Storbanken Citi leder efter danske iværksætterselskaber indenfor finansiel teknologi, det såkaldte fintech-område.

Det skriver Børsen.

Danmark ligger langt bagud målt i investeringer i fintechstartups, skriver avisen. Således investeres der 350 mio. kr. årligt i sektoren, hvilket er en tiendedel i forhold til Sverige. Derfor ser Citi muligheder herhjemme. For Danmark har potentiale indenfor særligt betalingsløsninger, vurderer Citi. Derfor har banken et vågent øje til de danske selskaber på dagens store fintech-messe Money2020, der finder sted i København i dag.

"Acceleratorteamet rapporterer til mig, og vi vil elske at se både danske og nordiske start-ups være en del af det team," siger Ornit Shinar, der er Citis chef for venture investeringer og acceleratorprogram til Børsen.

Hun siger, at hun har set startupselskaber i Danmark med rigtigt gode ideer. Det er disse, banken er på udkig efter.

 

 

 

Mere fra ITWatch

Vestager forventer techlov træder i kraft inden for et år

Europa-Parlamentet arbejder på højtryk for at få stemt de to kommende techlovpakker igennem inden sommer, så de sidste skridt kan tages i efteråret. Allerede næste forår forventes store dele af de to lovpakker at træde i kraft, melder EU’s konkurrencekommissær Margrethe Vestager og EU-parlamentariker Christel Schaldemose.

Læs også

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs