ITWatch

Finansselskab med Erik Damgaard som medejer vil på minibørs

Finansvirksomheden NPinvestor.com lancerer børsnotering på First North-børsen.

Foto: PR

Finansvirksomheden NPinvestor.com er på vej på den københavnske minibørs, First North.

NPinvestor har mandag offentliggjort et prospekt, da virksomheden planlægger at sælge mellem 1 mio. og 1,28 mio. nye aktier til mellem 14 og 18 kr. per aktie.

Dermed vil selskabet hente mellem 14 og 23 mio. kr. i bruttoprovenu, hvilket værdisætter det til op mod 118 mio. kr.

Pengene skal bruges til at gennemføre planerne om at oprette et fondsmæglerselskab, som kræver 12,5 mio. kr. i startkapitalisering. En betinget godkendelse fra Finanstilsynet er på plads.

I fondsmæglerselskabet får kunderne adgang til it-platformen Straticator, som er udviklet af Erik Damgaard, der også er største investor i selskabet med 28,6 pct. før børsnoteringen.

NPinvestor fremhæver, at Straticator giver investorer mulighed for såkaldt "copy trading": at "følge" andre investorers handler – hvis disse tillader det – ved at gennemføre de samme køb og salg automatisk.

”Selskabets mål og ambition er at opnå en fremtrædende position i Norden inden for copy trading og algoritme trading. Desuden er målet også at få kunder og samarbejdspartnere uden for Norden, hvor især EU-området er interessant,” skriver NPinvestor i prospektmeddelelsen.

NPinvestor regner med underskud på 3,3 mio. kr. i 2017 og 6,1 mio. kr. i 2018, hvorefter der ventes et marginalt overskud i 2019 og et plus på tæt på 10 mio. kr. i 2020.

/ritzau/FINANS

Erik Damgaard: Nu har jeg lært lektien 

Erik Damgaard: Kapitaludvidelse gør os selvfinansierende 

Mere fra ITWatch

E-boks-direktør irriteret over sen udmelding

E-boks fik ifølge direktør Ulrik Falkner Thagesen besked om udskydelsen af overgang til næste generation af digital post ti minutter inden, Digitaliseringsstyrelsen informerede offentligheden. "På mange måder er det jo utroligt irriterende for os," siger han.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs