ITWatch

Fintech-selskab får millionkredit til ekspansion

Fintech-selskabet Viabill har fået store kreditter og kan derfor udrulle betalingsløsning til en række lande, skriver Børsen.

Selskabet Viabill modtager en trecifret millionkredit fra en række banker, blandt andet Nykredit, som skal gøre selskabet i stand til en international ekspansion.

Det skriver Børsen.

Selskabet er baseret i Aarhus og lancerer betalingsløsninger, som gør mindre webbutikker i stand til at konkurrere med langt større selskaber som eksempelvis Amazon, skriver avisen.

Det er stifteren Jan Lytje-Hansen, der står bag Viabill, og han fortæller til avisen, at kreditterne lyder på 300 mio. kr., hvor 270 mio. kr. kommer fra Nykredit og resten er fra andre banker.

"Det er en enorm byrde, der er faldet fra mine skuldre, ved at vi har fået den her aftale med Nykredit. Det er så glædeligt, at en meget stor veletableret aktør som Nykredit har set så positivt på vores empiri og historik," siger han til avisen.

Pengene skal bruges til at skalere i lande som Sverige, Norge, Irland, Holland og USA, skriver avisen.

Fintech-området ses fra flere sider som et af de største vækstområder for den digitale omstilling.

Alipay indgår uformel svensk betalingsaftale 

Minister og finansbosser solgte København som fintechmekka på britisk charmeoffensiv 

Mere fra ITWatch

Cyberkriminelle søger i stigende grad mod Norden

En ny sikkerhedsrapport viser, at velhavende nordiske virksomheder i stigende grad er udsat for digital afpresning. På blot et år er antallet af angreb i Norden steget med hele 138 pct, mens EU som helhed har oplevet en stigning på 18 procent.

Sådan ser fremtidens jobtitler ud anno 2029

Hvordan ser arbejdsmarkedet ud i 2029? Det har det globale it-konsulenthus Cognizants fremtidsafdeling undersøgt. Resultatet er en række interessante jobtitler og et bud på fremtidens kompetencer.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs