ITWatch

It-branchens fremskridt skaber nye muligheder for kreativitet

De nye muligheder teknologien rummer i form af ting som kunstig intelligens og blokchain, kan i sidste ende være med til at ændre vilkårene for kreative fag som musikbranchen til det bedre. Det skriver rektor ved kaospiloterne til Finans.

Foto: /ritzau/JOACHIM ADRIAN/

Teknologiske fremskridt inden for områder såsom blokchain, augmented reality, kunstig intelligens og virtual reality kan på sigt blive en essentiel del af de kreative erhverv og skabe nye forretnings- og oplelvesesmuligheder. Med en årlig omsætning på 280 mia. kr. i Danmark er de kreative fag et område man skal tage alvorligt. Det skriver rektor ved Kaospiloterne Christer Windeløv-Lidzélius i et debatindlæg på Finans.

Ifølge Christer Windeløv-Lidzélius kan de nævnte teknologier i høj grad være med til at fremme især musikbranchen, som især på royalties-området kan drage stor nytte af en teknologi som blokchain, der potentielt, i teorien, kan overflødiggøre pladeselskaberne.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Ny partner-chef hos Microsoft: Cloud skal sælges som hyldevare

Microsofts nye chef for partnerøkosystemet, Morten Kvist Thomsen, ser stærk vækst i cloud-baserede løsninger de kommende år - men mener, at mange flere med fordel kan vælge standardløsninger i stedet for at tænke i tilpasninger. Det kan speede omstillingsprocesser dramatisk op og sætte turbo på digitalisering.

IBMs nordiske chef stopper

Selskabet slår den nordiske forretning sammen med Benelux-regionen, og derfor stopper Henrik Tang Hedegaard som nordisk chef for IBM. Han fortsætter dog i en ny rolle.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs