ITWatch

Sommerserie: Zooms salgschef tager bøger og planer for fremtiden med til Hawaii

Zoom vil udbrede kendskabet til platformens mange samarbejdsfunktioner og forbedrede sikkerhedstiltag. Det bliver Ole Myginds vigtigste opgave, når han er retur fra en drømmeferie på Hawaii.

Foto: PRIVATFOTO

Ole Mygind, der er salgschef for Zoom i Norden og Benelux, skal på ferie på Hawaii, hvor han skal fejre bryllupsdag med sin kone og catche op med kollegernes bog-anbefalinger.

Hvad skal du i din sommerferie?

”Jeg skal til Hawaii med min kone for at fejre, at vi blev gift på øen for præcis 10 år siden. Vi har planer om at genbesøge Honolulu og Maui, se Pearl Harbor og tage på et par vandreture. Derudover skal vi selvfølgelig slappe af, spise lækker mad og nyde hinandens selskab – det glæder jeg mig meget til.”

Hvor længe holder du ferie?

”Jeg holder tre uger i alt, hvor jeg tjekker ind af og til for at følge lidt med. Min computer er generelt en fast følgesvend i ferien, for jeg kan ikke slappe af, hvis jeg er helt væk fra arbejdet. Jeg holder dog primært ferie, men kan godt lide at holde mig lidt opdateret på, hvad der sker.”

Hvad skal du læse i ferien – og hvorfor?

”I år skal jeg læse bogen ’Sapiens’, som nogle af mine kolleger har anbefalet. Bøger er en vigtig del af Zooms virksomhedskultur, og vi taler meget om og anbefaler bøger til hinanden. Det er også en vigtig mærkesag for vores stifter, Eric Yuan, der har besluttet, at vi som medarbejdere får bøger foræret fra Zoom for at udvide vores horisont. Det er et virkelig fint tiltag og en meget inspirerende del af vores kultur.”

Foto: PRIVATFOTO
Foto: PRIVATFOTO

De tre ting, jeg glæder mig mest til i ferien, er...

”Min kone og jeg arbejder begge meget, så det jeg glæder mig mest til, er faktisk at bruge tid sammen. Derudover glæder jeg mig til selve rejsen og til at catche op med mine kollegaers boganbefalinger.”

Hvilken beslutning var den sværeste, du har truffet i foråret?

”Det mest udfordrende i løbet af foråret har været at prioritere i forhold til udarbejdelsen af vores strategi for det nordiske marked. Vores mål er at udbrede kendskabet til Zoom’s platform, fordi vi ofte oplever, at Zoom udelukkende bliver forbundet med videomøder.”

”Samtidig har vi også fokus på at øge kendskabet til vores forbedrede sikkerhedsfunktioner, og i det hele taget sætte fokus på vigtigheden i, at ledere er opmærksomme på sikkerheden, når de arbejder med hybride værktøjer. De to fokusområder har naturligvis gjort, at vi har været nødt til at vælge andet fra. Der er meget, vi gerne vil, og det kræver benhårde prioriteringer. Vi er endt med en solid strategi, som jeg ser frem til at eksekvere på, når jeg vender retur fra ferie.”

Foto: PRIVATFOTO
Foto: PRIVATFOTO

Hvad er den vigtigste opgave, der venter, når du er tilbage efter ferien?

”Min vigtigste opgave bliver at eksekvere på vores strategi i Norden, og samtidig kommer jeg til at have fokus på at rekruttere nye medarbejdere. Zoom vækster, så vi får brug for flere hænder til at eksekvere på vores strategi på det nordiske marked. Vi arbejder efter en hybrid arbejdsmodel, og vores medarbejdere er fordelt ud over mange forskellige lande – hvilket jeg tror vil være et trækplaster for mange.”

Hvad er den største og vigtigste udfordring for it-branchen i dag?

”Den fleksible arbejdsmodel har vundet indpas i mange virksomheder, og det stiller krav til it-chefer og den tekniske implementering af samarbejdsværktøjer og sikkerhedstiltag. Hvis de nye arbejdsrutiner skal fungere i praksis, skal medarbejderne have adgang til de rette værktøjer, som skal være nemt tilgængeligt. Sikkerhedsløsninger skal derfor på én og samme tid være brugervenlige og avancerede, så de holder cyberkriminelle fra døren.”

Foto: PRIVATFOTO
Foto: PRIVATFOTO

Hvilket emne er det vigtigste i branchen netop nu?

”Hele diskussionen om den hybride arbejdsmodel er enormt væsentlig. Vi bevæger os ind i en tidsalder, hvor vi i højere grad end tidligere udnytter teknologien og digitaliseringens muligheder. De nye arbejdsrutiner fører også helt nye udfordringer med sig – særligt i forhold til it-sikkerhed, online samarbejdsværktøjer og work-life-balance. Og det er netop dér, hvor vi som enterprisevirksomhed søger at hjælpe brugerne hele vejen rundt i den nye, hybride arbejdsarena.”

Sommerserie: Telenor brugte tocifret millionbeløb på unødigt komplekst produkt

Sommerserie: 3 overvurderede danskernes rejselyst og fejlsatsede på populært produkt

Sommerserie: Netsolutions reddede butikken med ny strategi og lønnedgang under finanskrisenMere fra ITWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs