ITWatch

Danske it-folk står stærkt når Facebook indleder jagt på 10.000 ansatte

Facebook går nu på jagt efter 10.000 it-specialister i EU og Danmark ligger helt i front i kapløbet om de nye jobs, vurderer ITU-professor. Facebook jagter eksperter i  teknologier som virtual og augmented reality og det kan udløse danske opkøb.

Nick Clegg, topchef med ansvar for Facebooks Global Affairs. | Foto: PR

Facebook indleder nu en jagt på sammenlagt 10.000 it-specialister indenfor virtual og augmented reality og Danmark ligger godt til for at få del i de mange nye jobs.

"Facebook er i starten af ​​en rejse for at hjælpe med at bygge den næste computerplatform. I samarbejde med andre udvikler vi det, der ofte kaldes metaverse - en ny fase af sammenkoblede virtuelle oplevelser ved hjælp af teknologier som virtual og augmented reality," siger Nick Clegg, der er topchef med ansvar for Facebooks Global Affairs.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

E-boks-direktør irriteret over sen udmelding

E-boks fik ifølge direktør Ulrik Falkner Thagesen besked om udskydelsen af overgang til næste generation af digital post ti minutter inden, Digitaliseringsstyrelsen informerede offentligheden. "På mange måder er det jo utroligt irriterende for os," siger han.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs