ITWatch

Strategisk Microsoft-samarbejde betyder besparelser i KMD

Et strategisk samarbejde med Microsoft om at arbejde mere med Azure-platformen giver KMD en besparelse og flere hyldeprodukter, lyder det fra forskning- og udviklingschefen.

KMD har igangsat en ny strategi, hvor der er mere fokus på fordelene i cloud-løsningerne. Derfor har koncernen lavet et såkaldt strategisk samarbejde med Microsoft, der står bag Azure-platformen.

Det skriver mediet Computerworld.

Ifølge selskabets chef for forskning og udvikling i KMD, Martin Sønderkær Larsen, har manøvren med mere cloud betydet færre systemer og flere pakkeløsninger, der giver besparelser.

"Vi kan se, at når vi læner os så massivt op af Microsoft, så er det nemmere og nemmere at tage selskabets nye produkter og teknologier til os. Det kan vi især se ved, at alle vores produkter på healthcare-området, som inden året ser omme er rykket helt over på Microsofts platform. Det handler om at skalere, om oppetid og om at skabe kontinuerlige deployments," siger han til Computerworld.

Han peger desuden også på, at selskabet nu har "massivt meget gladere" udviklere, der kan arbejde med den nyeste teknologi.

Danske virksomheder er tilbageholdne med at gå i skyen

Proactive lokker bankerne i skyen

Mere fra ITWatch

Danskere i hobetal henter råd om investering og opsparing på sociale medier – ny form for vejrudsigt kan give beskyttelse

Danskerne modtager i stor stil investeringstips og opsparingsråd på de sociale medier, men selvom tendensen på mange måder er positiv og giver oplyste borgere, så kan det være svært at undgå svindel og placere ansvar, hvis noget slår fejl. En vejrudsigt over, hvilke investeringsstrømninger der florerer på de sociale medier, kunne være en del af løsningen, lyder det fra en specialist.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs