ITWatch

SAP løfter forventningerne en spids

Tyske SAP hæver på koncernniveau forventningerne en kende, men lever ikke helt op til analytikernes prognose, viser nyt regnskab.

Foto: /RITZAU/AP/Thomas Kienzle

Den tyske softwaregigant SAP har for andet kvartal i træk hævet forventningerne marginalt. Det skriver Bloomberg News.

Forventningerne til omsætningen er hævet en spids til 23,4-23,8 mia. euro fra en tidligere prognose på 23,3-23,7 mia. euro. Den nedre grænse for indtjeningsforventningerne er ligeledes hævet, og SAP ser nu et driftsresultat på 6,85-7 mia. euro.

SAP kom ud af tredje kvartal med en omsætning på 5,59 mia. euro, hvilket ikke helt levede op til analytikernes prognose på 5,68 mia. euro. Driftsresultatet på 1,64 mia. euro missede ligeledes analytikernes estimat på 1,66 mia. euro, ifølge estimater indsamlet af Bloomberg News.

Tallene bygger på SAP's egen regnskabspraksis og ikke IFRS-principperne.

SAP-direktør: Kun 20 pct af det vi laver i dag er ERP

SAP i millioninvestering i dansk innovationscenter 

Mere fra ITWatch

Danskere i hobetal henter råd om investering og opsparing på sociale medier – ny form for vejrudsigt kan give beskyttelse

Danskerne modtager i stor stil investeringstips og opsparingsråd på de sociale medier, men selvom tendensen på mange måder er positiv og giver oplyste borgere, så kan det være svært at undgå svindel og placere ansvar, hvis noget slår fejl. En vejrudsigt over, hvilke investeringsstrømninger der florerer på de sociale medier, kunne være en del af løsningen, lyder det fra en specialist.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs