ITWatch

Stor vækst får Zendesk til at ansætte ansvarlig for HR

Det danskstiftede softwarefirma Zendesk har vokset sig så stort, at det nu er nødvendigt med en person til at klare de interne personaleanliggender på selskabets nordiske kontor.

Foto: PR/Zendesk

Behovet for at få styr på de interne anliggender er vokset hos vækstkometen Zendesk, og derfor har selskabet ansat den 34-årige Søren Bjerrum Bentzen i en stilling som HR Manager.

Han skal dermed stå i spidsen for at videreudvikle HR-funktionen hos Zendesk og sikre, at hele den nordiske del af virksomheden har fokus på at udvikle medarbejderne.

"Min vision er at fokusere på det menneskelige aspekt af HR og rykke medarbejderudvikling og employer branding højere op på agendaen. Det er trods alt menneskerne i Zendesk, der driver væksten, og min fornemmeste opgave er at bevare det fællesskab og den drivkraft, der gør Zendesk så unik som arbejdsplads," siger han i en pressemeddelelse.

Søren Bjerrum Bentzen kommer til Zendesk fra en stilling som Head of HR Administration hos DLG og har haft ansvar for at udvikle et mentorprogram for nyuddannede via en bestyrelsespost i Dansk HRM Forening.

Zendesk har haft stor succes med sin cloudbaserede software, som optimerer kunderelationer ved at samle alle kundehenvendelser og informationer. Selskabet blev stiftet i 2007 i Danmark, men flyttede til Silicon Valley to år senere. I dag er selskabet børsnoteret i New York, opererer i mere end 160 lande og har mere end 107.000 betalende kunder.

Mere fra ITWatch

Klumme: ESG gør en forskel men det skal dokumenteres

Efter en lang rejse er ESG trådt ind på direktionsgangen som en væsentlig del af hele forretningsstrategien og ikke mindst IT-strategien. Det er nødvendigt, for ESG kan virkelig gøre en forskel for forretningen og for miljøet, og IT er nøglen, skriver Kenneth Hallingskov fra WaveAccess i denne klumme.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs