ITWatch

Zendesk på vej med masseansættelser

Det danskstiftede Zendesk står foran en udbygning af de helt store. Selskabet har netop meddelt, at man regner med at skulle ansætte godt 300 medarbejdere til det europæiske hovedkvarter.

Adm. direktør i Zendesk, Mikkel Svane | Foto: Lars Krabbe

Danskstiftede Zendesk har, vil nogen synes, en noget nær monumental opgave foran sig. For mens it-branchen herhjemme skriger på flere it-uddannede og klager over medarbejdermangel, så planlægger Zendesk at udvide sit europæiske hovedkvarter i Dublin med 300 nye medarbejdere, så man samlet set runder 500.

Det skriver Computerworld på baggrund af en artikel i Irish Times.

Hos Zendesk mener man dog ikke, at øvelsen behøver være så besværlig, som nogen vil gøre den til.

"Det bliver en udfordring at udfylde 300 ekstra positioner, men jeg har været i branchen i mere end 30 år, og folk har altid hævdet, at det er blevet sværere at finde gode folk. Men det mener jeg ikke. Hvis du planlægger langt nok ud i fremtiden og har en strategisk tilgang, så er det ikke et problem," siger Colum Twomey, der er vice president of product engineering hos Zendesk til Irish Times.

Ifølge Irish Times' oplysninger vil der primært være tale om inden for/som ingeniører, Devops (development og operations), udviklere inden for IOS- og Androird-systermne, infrastruktur og produkt-management og derudover en række andre områder såsom juridsk afdeling og finans.

Mere fra ITWatch

Bekymringen stiger hos datacenterkunder efter gas-sabotage

Bekymringen for sabotage af den fysiske infrastruktur smitter nu også af på landets datacentre. Globalconnect er opmærksomme på problemet og øger sikkerheden, men datacentrenes brancheforening er mere bekymret for de stigende energipriser.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs