Cbrain skal levere sagssystem til Finansministeriet

It-selskabet Cbrain har indgået en kontrakt med Finansministeriet om leverance af et nyt it-system (Opdateret klokken 15.06).
Foto: Screendump
Foto: Screendump
Af Ritzau Finans

Cbrain har indgået en aftale med Finansministeriet om at levere et nyt sags- og dokumenthåndteringssystem baseret på selskabets F2-system, skriver it-virksomheden i en meddelelse til fondsbørsen.

Det er første gang, at selskabet, der laver softwaresystemer til den offentlige administration, indgår en aftale, som dækker en hel ministeriel koncern.

Aftalen omfatter foruden Finansministeriets departement Moderniseringsstyrelsen, Statens Administration, Statens IT og Digitaliseringsstyrelsen.

- Aftalen viser, at Cbrain fortsat vinder markedsandele som leverandør til den danske centraladministration, hvor mere end halvdelen af departementerne nu har valgt F2 som deres digitale produktionssystem, samtidig med at Cbrain er godt på vej til også at blive en vigtig leverandør til styrelserne, skriver Cbrain i meddelelsen.

- I den forbindelse noteres det, at det er første gang, at Cbrain indgår en aftale, som dækker leverance til en hel ministeriel koncern, både departement og styrelser, i dette tilfælde cirka 1200 brugere, fortsætter selskabet.

F2 er et digitalt produktionssystem bygget til netop offentlige myndigheder.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også