ITWatch

Cbrain skal levere sagssystem til Finansministeriet

It-selskabet Cbrain har indgået en kontrakt med Finansministeriet om leverance af et nyt it-system (Opdateret klokken 15.06).

Foto: Screendump

Cbrain har indgået en aftale med Finansministeriet om at levere et nyt sags- og dokumenthåndteringssystem baseret på selskabets F2-system, skriver it-virksomheden i en meddelelse til fondsbørsen.

Det er første gang, at selskabet, der laver softwaresystemer til den offentlige administration, indgår en aftale, som dækker en hel ministeriel koncern.

Aftalen omfatter foruden Finansministeriets departement Moderniseringsstyrelsen, Statens Administration, Statens IT og Digitaliseringsstyrelsen.

- Aftalen viser, at Cbrain fortsat vinder markedsandele som leverandør til den danske centraladministration, hvor mere end halvdelen af departementerne nu har valgt F2 som deres digitale produktionssystem, samtidig med at Cbrain er godt på vej til også at blive en vigtig leverandør til styrelserne, skriver Cbrain i meddelelsen.

- I den forbindelse noteres det, at det er første gang, at Cbrain indgår en aftale, som dækker leverance til en hel ministeriel koncern, både departement og styrelser, i dette tilfælde cirka 1200 brugere, fortsætter selskabet.

F2 er et digitalt produktionssystem bygget til netop offentlige myndigheder.

Mere fra ITWatch

TDC Net sejler skuden med rolig hånd

Det blev et kvartal med stabil fremgang for infrastrukturselskabet TDC Net. Omsætningen steg en anelse, men driften blev forbedret og selskabet effektiviserer sig gennem energikrisen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs