Cbrains udlandsambitioner lever i bedste velgående

Med ordre i England og Tyskland er softwareselskabet Cbrain på vej til at indfri ambitionen om et gennembrud i udlandet. Softwareselskabet er dog stødt på et bump på vejen på det amerikanske marked.

Det skorter ikke på ambitioner hos softwareselskabet Cbrain. Her ønsker man at være internationalt førende, når det handler om at levere løsninger til offentlige myndigheder. Det skriver Computerworld.

"Vi ved godt, at det er en lang vej at gå internationalt og i særdeleshed, når det handler om den offentlige sektor. Vejen frem for os er at få nogle pilotprojekter, men det er spændende, at vi både i England og Tyskland nu faktisk har fået rigtige ordrer. Så der er vi kommet skridtet videre," siger adm. direktør Per Tejs Knudsen til Computerworld.

Onsdag kunne Cbrain offentliggøre et kvartalsregnskab for årets første tre måneder, der fastslog, at selskabet – udover de to igangværende projekter i Tyskland og England – har lagt godt fra land på det danske marked med to nye ordre og udsigt til en ny kontrakt med Finansministeriet.

Til gengæld ser indtoget på det amerikanske marked ud til at blive mere udfordrende efter Donald Trump er blevet ny præsident i USA.

"Som følge af præsidentvalget i USA sker der en del ændringer i ministerier og styrelser, ligesom fremdriften i blandt andet it-projekter kan være lavere end normalt. På den baggrund har Cbrain ikke forventninger om, at pilotprojektet gennemføres på kort tid," skrev Cbrain i kvartalsmeddelelsen.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også