ITWatch

SDC skal sikre små banker i den digitale kamp om kunderne

Datacentralen SDC er i gang med at udvikle ny platform til lokalbankers mobil- og netbank. Danske Bank er også i fuld gang.

Inden længe mister bankerne en stor del af den magt, som de i dag har, fordi de har monopol på data om egne kunder. Det sker den 1. januar 2018, hvor et EU-direktiv – Payment Service Diretctive 2 – træder i kraft.

Konkret betyder det, at bankerne risikerer, at deres kunder hellere vil bruge en anden app på deres telefon til at skaffe sig overblikket over deres økonomi eller betale regninger end bankens egen mobilbank.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Danskere i hobetal henter råd om investering og opsparing på sociale medier – ny form for vejrudsigt kan give beskyttelse

Danskerne modtager i stor stil investeringstips og opsparingsråd på de sociale medier, men selvom tendensen på mange måder er positiv og giver oplyste borgere, så kan det være svært at undgå svindel og placere ansvar, hvis noget slår fejl. En vejrudsigt over, hvilke investeringsstrømninger der florerer på de sociale medier, kunne være en del af løsningen, lyder det fra en specialist.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs