ITWatch

Millionindsprøjtning sender it-selskab på jagt efter kunder i udlandet

Med en kapitaltilførsel på 20 mio. kr. vil den danske it-virksomhed Mobaro nu jagte flere kunder i USA og Storbritannien.

Foto: PR/Mobaro

Aarhusianske Mobaro, der har udviklet en app målrettet forlystelsesparker og detailhandlen, får en indsprøjtning af frisk kapital på 20 mio. kr. Det er fonden Vækstpartner Kapital, som står bag tilførslen af midlerne, skriver Børsen.

Pengene skal bruges til at finde nye kunder i USA og Storbritannien, hvor det danske it-selskab allerede har aftaler med selskaber som Sea World og Pizza Hut.

"Nu har vi etableret en række aftaler i USA, hvor kapitalen skal bruges til at etablere et solidt marked. Vi har også et datterselskab i Storbritannien, hvor pengene skal bruges til at ekspandere yderligere. Vi skal også optimere vores produkt," siger bestyrelsesformand Søren Christiansen til Børsen.

Mobaros app kan bruges af forlystelsesparker og detailhandelskæder, hvor den gør det nemmere at gennemføre og dokumentere kvalitetssikring i det daglige og eksekveringen af ledelsesbeslutninger.

Aarhusianere med rød bundlinje er sultne efter succes i udlandet 

Nordjysk banks it-satstning løber panden mod Apple-mur 

Mere fra ITWatch

Klumme: Har corona skabt en ny guldalder for innovation?

Hvad kan vi lære af covid-19-pandemien, når det gælder virksomheders innovationskraft – og sammenhængen med bæredygtighed, diversitet, ledelse og måder at arbejde sammen på? Det forsøger Peter Juul Jørgensen fra Lenovo at svare på i denne klumme.

NNIT-topchef: Mine ambitioner er højere

Pär Fors’ første halve år som direktør i NNIT har været præget af flere udskiftninger i topledelsen og faldende indtægter. Den nye direktør er kun mildt tilfreds og forventer bedre resultater i den kommende tid.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs