ITWatch

Canopylab har afleveret regnskab – revisor ønsker at trække det tilbage

Canopylab afleverede i sidste uge sit forsinkede regnskab, efter edtech-selskabet var blevet sendt til tvangsopløsning. Egenkapitalen er væk og revisor har adskillige anmærkninger. Nu har revisoren ifølge Ekstra Bladet ønsket at trække det tilbage.

Foto: Marius Renner

Torsdag i sidste uge afleverede Canopylab sin længe ventede årsrapport for 2021, men efterfølgende har selskabets revisor rettet henvendelse til Erhvervsstyrelsen for at trække regnskabet tilbage. Regnskabet er angiveligt fyldt med en række fejl og ulovligheder.

Det skriver Ekstra Bladet.

”Revisor har på tlf. d.d. anmodet om tilbagetrækning af regnskab, hvilket jeg har oplyst ham om, skal ske skriftligt på mail,” står der i notatet fra Erhvervsstyrelsen ifølge Ekstrabladet.

Regnskabet, der ifølge Ekstra Bladet blev godkonendt på en generalforsamling i Canopylab 18. august, indeholder ifølge revisor en række brud på moms-, skatte- og selskabs-loven. Det gælder indberetning af urigtige momsangivelser til Skattestyrelsen i strid med momsloven og overtrædelse af kildeskatteloven.

Samtidig viser regnskabet kæmpe underskud på 13 mio. kr. og en egenkapital, der er forduftet - og det viser sig, at den oplyste omsætning i tidligere år også var lavere end tidligere regnskaber har vist.

Mystik om tvangsopløste Canopylab breder sig

Canopylab sendes til tvangsopløsning

Mere fra ITWatch

Dansk MSP-selskab kommer på norske hænder

Norske Netnordic har sat kløerne i en dansk managed service provider med fokus på cloud-, netværks- og -infrastrukturtjenester. Handlen fordobler Netnordics antal af medarbejdere i Danmark.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs