ITWatch

Dansk iot-selskab rejser 150 mio. kroner til global vækst

Kapitalfonden Verdane samt eksisterende investorer som Maersk Growth, People Ventures og Vækstfonden har investeret 150 mio. kroner i den danske iot-virksomhed Onomondo.

Nils Bouchet er investment director for Verdane og ansvarlig for aktiviteter i Danmark, hvor kapitalfonden netop har investeret i Onomondo. | Foto: PR

Perspektiverne i at forbinde diverse enheder i for eksempel globale forsyningskæder med internettet, så man i realtid kan holde øje med dem, er så store, at den danske it-virksomhed Onomondo netop har rejst 150 mio. kroner i en finansieringsrunde. Det fremgår af en pressemeddelelse.

Det er vækstkapitalinvestoren Verdane, som har ført an i den seneste investeringsrunde sammen med de eksisterende investorer Maersk Growth, People Ventures og Vækstfonden. Dermed har Onomondo i alt rejst 185 mio. kroner.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

TDC Net sejler skuden med rolig hånd

Det blev et kvartal med stabil fremgang for infrastrukturselskabet TDC Net. Omsætningen steg en anelse, men driften blev forbedret og selskabet effektiviserer sig gennem energikrisen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs