ITWatch

It-virksomhed med KMD i ejerkredsen skal være leverandør til Clever

Ladeoperatør-selskabet Clever har valgt en leverandør af pålidelige og sikre dataforbindelser, som har fået tilført seed kapital fra KMD Venture.

Foto: PR

Cobira, der blev stiftet i 2020, og som KMD Venture ejer en mindre del af, er blevet valgt som leverandør af Clever, der er den største ladeoperatør til elbiler i Danmark.

Cobira skal levere eSIM og IoT-løsninger (internet of things, red.) til Clevers landsdækkende ladenetværk, fremgår det af en pressemeddelelse.

I de kommende år planlægger Clever at udrulle en stor mængde private og offentlige ladestandere. Derfor har selskabet brug for en IoT connectivity-partner, der kan levere sikre og stabile dataforbindelser. Cobiras løsning vandt på parametre som oppetid og sikkerhed, ifølge meddelelsen.

”For at overbevise bilejere om at skifte til elbiler, skal de være sikre på, at opladningen er hurtig, bekvem, pålidelig og problemfri. Vores eSIM og Intelligente SIM-løsning er den ideelle løsning til at sikre, at Clevers ladepunkter altid er tilgængelige når kunderne har brug for dem,” siger Peter Brandt, adm. direktør i Cobira i meddelelsen.

Cobiras IoT-tjenester benyttes i dag i over 40 lande rundt om i verden.

Software skal løse fremtidens ladeudfordringer for elbiler

Columbus skal sikre bedre udnyttelse af indisk soleenergi

Mere fra ITWatch

Danskere i hobetal henter råd om investering og opsparing på sociale medier – ny form for vejrudsigt kan give beskyttelse

Danskerne modtager i stor stil investeringstips og opsparingsråd på de sociale medier, men selvom tendensen på mange måder er positiv og giver oplyste borgere, så kan det være svært at undgå svindel og placere ansvar, hvis noget slår fejl. En vejrudsigt over, hvilke investeringsstrømninger der florerer på de sociale medier, kunne være en del af løsningen, lyder det fra en specialist.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs