ITWatch

Targit opkøber it-leverandør

Nordjyske Targit har i dag offentliggjort opkøbet af CalmCo, der leverer løsninger inden for business intelligence.

Foto: Targit/PR

Der er gang i opkøb og frasalg i it-branchen. I dag er det nordjyske tech-selskab Targit, der er ejet af kapitalfonden Gro, som annoncerer opkøbet af CalmCo, der leverer business intelligenceløsninger til bilindustrien i segmentet af små- og mellemstore virksomheder.

CalmCo er en langvarig partner for Targit, men det nye led i samarbejdet skal bane vejen for yderligere udvikling af løsninger samt markedsvækst. Det fremgår af en pressemeddelelse.

Derudover skal opkøbet understøtte Targits ekspansion ind i nye vertikaler og geografier.

”At vi bliver integreret med Targits økosystem, vil gøre det muligt for os at styrke vores løsninger og services til eksisternede kunder, samtidig med at vi udvider vores markedsaftryk som en del af en større og mere etableret BI-organisation,” siger Luc Cos, president for CalmCo i meddelelsen.

Virksomheden har bygget en business intelligence as-a-service (BIaaS) platform baseret på Targits BI-software.

”CalmCos løsning og services til bilindustrien passer perfekt med Targits strategi og tilgang til kunderne i nøglevertikaler,” siger Jakob H. Kraglund, der er adm. direktør for Targit i meddelelsen.

CalmCo fortsætter som selvstændig virksomhed.

Efter et kraftigt dyk i driftsresultat kom det nordjyske tech-selskab Targit tilbage på et niveau på cirka 10,5 mio. kr. med 2021-regnskabet

Når det gælder 2022, forventer ledelsen et resultat efter skat på mellem 3 og 5 mio. kr. Det er en del mindre end 2021-resultatet, der lander på 8,8 mio. kr.

Targit-topchef: Abonnements-strategi er godt på vej men ikke i mål

Leif Vestergaard: ”Nu har jeg taget mine kvartaler som direktør”


Mere fra ITWatch

TDC Net sejler skuden med rolig hånd

Det blev et kvartal med stabil fremgang for infrastrukturselskabet TDC Net. Omsætningen steg en anelse, men driften blev forbedret og selskabet effektiviserer sig gennem energikrisen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs