ITWatch

Copyright Agent falder 5 procent i børsdebut

Legal-tech selskabet har debut på børsen og har et fald på 5 pct. efter en halv times handel.

Foto: Signe Roderik/Copyright Agent/PR

Techselskabet Copyright Agent, der arbejder for at beskytte journalisters og fotografers ophavsret, har onsdag første dag på First North-børsen.

Efter en halv times handel ligger kursen for aktien i 7,60 kr., hvilket er 5 pct. under udbudskursen i forbindelse med børsnoteringen på 8 kr.

Under børsnoteringen blev der solgt 3.750.000 aktier, og med udbudskursen på 8 kr. gav det selskabet et bruttoprovenu på 30 mio. kr.

Copyright Agent oplyste i forbindelse med transaktionen, at det svarede til en teoretisk markedsværdi for selskabet på 130 mio. kr. baseret på udbudskursen.

Provenuet vil blive brugt til: "at skalere den eksisterende forretning, udvikle selskabets beskyttelsesteknologi yderligere, åbne nye markeder samt udvikle nye produktporteføljer, målrettet særlige brancher og konkrete behov," har selskabet tidligere fortalt.

Maskinmester er blevet tech-iværksætter og sætter nu kurs mod børsen og USA

Dansk legaltech-selskab gør klar til børsnotering på First North 

Mere fra ITWatch

Tidlig investor smækkede kassen i for Drugstars: Tidsplan og økonomi skred

Det ville tage længere tid og koste mere end først estimeret at indfri de store ambitioner, som venturefonden Byfounders havde til e-health-firmaet Drugstars, og derfor var fonden – i lighed med Drugstars’ andre tidlige investorer – ikke villig til at stille op med kapital til det nu konkursdømte selskab.

Jim Snabe: Den digitale gevinst bliver større hvis vi skynder os

Dansk Industri fremlægger i dag sine anbefalinger til den danske digitaliseringsstrategi, der kommer i kølvandet på anbefalingerne fra regeringens eget digitaliseringspartnerskab tidligere på måneden. Begge udvalg mener, at det haster med nye visioner for Danmark.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs