ITWatch

Tidligere Fiftytwo-boss skal sikre storvækst i softwarehus

Den tidligere topchef i Fiftytwo, Henrik Salicath, træder ind og erstatter stifter på direktørposten i softwarehus. Nu er ambitionen at udbrede selskabets platform globalt. Asien og USA er i kikkerten.

Foto: PR

Den tidligere topchef for Fiftytwo, Henrik Salicath, træder nu ind i spidsen for det relativt ukendte softwarehus Samesystem. Selskabet lancerer en platform til styring af detailhandelsbutikker og oplever så stor vækst, at Salicaths entre samtidig er et farvel til stifteren bag Samesystem, der træder et skridt tilbage.

"Samesystem er et i offentligheden lidt ukendt selskab, der er vokset voldsomt de sidste år. Alene sidste år ansatte man 40 nye medarbejdere og igen 15 nye her i marts og april," siger Henrik Salicath til ITWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Fintech-selskab opkøber lønsystem

Ageras Group, der tidligere har købt selskaber som Billy og Tellow, har endnu en gang opkøbt en virksomhed, der har fokus på it-løsninger til SMV'er.

Nokia Danmark holder kursen

Det går stille og roligt derudaf for Nokias danske afdeling, der i 2020 klarede sig stort set som i 2019, dog med en lille tilbagegang. Det viser selskabets nyligt aflagte regnskab.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs