ITWatch

Børsnoteret startup lander stort underskud

Det børsnoterede tech-startupselskab Penneo lander et stort underskud i sit seneste regnskab. Helt som forventet på grund af investeringer, lyder det fra virksomheden.

For få dage siden annoncerede Penneo Omadas direktør Christian Stendevad som ny adm. direktør. | Foto: Penneo/PR

Penneo, der er et børsnoteret startup-selskab, kommer ud af 2020 med underskud på driften, EBITDA, på langt over otte mio. kroner. Nærmere bestemt et underskud på 8,8 mio. kroner.

Ser man på selskabets bundlinje før skat, er underskuddet oppe på hele 17 mio. kroner - 14,5 mio. kroner større tab end året før.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Tidlig investor smækkede kassen i for Drugstars: Tidsplan og økonomi skred

Det ville tage længere tid og koste mere end først estimeret at indfri de store ambitioner, som venturefonden Byfounders havde til e-health-firmaet Drugstars, og derfor var fonden – i lighed med Drugstars’ andre tidlige investorer – ikke villig til at stille op med kapital til det nu konkursdømte selskab.

Jim Snabe: Den digitale gevinst bliver større hvis vi skynder os

Dansk Industri fremlægger i dag sine anbefalinger til den danske digitaliseringsstrategi, der kommer i kølvandet på anbefalingerne fra regeringens eget digitaliseringspartnerskab tidligere på måneden. Begge udvalg mener, at det haster med nye visioner for Danmark.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs