ITWatch

Advokatfirma skruer op for legaltech: "Vi er klar til at tage den medicin som vi prædiker"

Skubbet godt på vej af coronakrisen har advokatfirmaet DLA Piper valgt at øge indsatsen på området legaltech. Det betyder blandt andet, at advokathuset nu jagter den rette profil, der skal stå for at lede legaltech-projekter.

"Hvis man har en ambition om at være et ledende advokatfirma, skal digitalisering og udnyttelse af nye teknologier være højt på dagsordenen," siger Martin Lavesen, ledende partner i DLA Piper. | Foto: Gregers Tycho/ERH

Legaltech har længe været genstand for stor opmærksomhed og diskussion i den danske advokatbranche. Nogle er længere fremme og har set sit snit til at udvide forretningen og tjene en ekstra skilling ved at sælge legaltech-løsninger videre til kunderne. Andre har været mere tilbageholdne og har ønsket at lade andre teste produkterne for de værste børnesygdomme.

Et sted midtimellem – omend måske lidt mere til den konservative side – finder man DLA Piper, der ikke selv har udviklet produkter, men har dyppet tåen og prøvet nogle værktøjer af.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Digitalt sundhedsfirma får millionindsprøjtning

Cerebriu, der har udviklet et computerprogram, som skal hjælpe radiologer med at gennemse hjernescanningsbilleder, har fået 3,9 mio. kr. af Innovationsfonden. Pengene skal bane vejen for en større finansieringsrunde til næste år, hvor selskabet går efter at rejse 74,4 mio. kr. fra både eksisterende og nye, udenlandske investorer.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs