ITWatch

NNIT indgår sin største Veeva-aftale nogensinde

NNIT indgår fireårig kontrakt på et tocifret millionbeløb, hvor selskabet i et samarbejde med det amerikanske softwareselskab Valiance, som NNIT købte i 2018, skal levere en Veeva RIM-løsning til et globalt life science-selskab.

Foto: PR

NNIT har indgået sin største Veeva-aftale nogensinde med et globalt life science-selskab til en værdi på et højt tocifret millionbeløb.

Det skriver NNIT i en meddelelse.

Kontrakten løber i fire år og indbefatter en såkaldt Veeva RIM-løsning, der skal leveres i et samarbejde mellem NNIT og det amerikanske softwareselskab Valiance, som NNIT købte i 2018, fremgår det af meddelelsen.

Siden 2018 har NNIT haft et partnerskab med virksomheden Veeva, der arbejder med cloud-baseret software til den globale life science-industri.

NNIT har oprettet NNIT Veeva Powerhouse, der er et Veeva-tilbud til den danske koncerns kunder og Veevas ydelser er blevet en integreret del af NNIT's strategi.

Den nye kontrakt inkluderer blandt andet ydelser inden for NNIT Veeva Powerhouse-området.

"Med Veeva Regulatory Information Management-kontrakten (RIM) ekspanderer vi vores fodaftryk signifikant. Dette er endnu et bevis på, at vores partnerskab med Veeva er fremragende," udtaler Flemming Kjøller, Corporate Vice President i Life Sciences Global Sales hos NNIT, i en meddelelse.

Siden partnerskabet har NNIT oplevet en stigende efterspørgsel på NNIT Veeva Powerhouse-ydelser, skriver selskabet.

"Vi forventer at se en fortsat stærk efterspørgsel på NNIT Veeva Powerhouse-ydelser de kommende år," siger Flemming Kjøller.

Mandag eftermiddag stiger NNIT-aktien med 1,3 pct. til 111,60 kr. på fondsbørsen.

Novo-sagen har sammenlagt kostet NNIT 800 mio. kr.

NNIT's topchef er bekymret for 2021-salget 

Mere fra ITWatch

Dansk konsulenthus solgt til finner

Danske Intellishore er blevet opkøbt af finske Solita. Konsulenthuset fortsætter som et selvstændigt selskab, men kan fremover trække på 1200 nye kollegaer til at sætte yderligere fart på væksten.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs