ITWatch

Digitalt sundhedsfirma lander partnerskabsaftale med globale medicinalgiganter

Københavnske Daman har indgået den største aftale i selskabets historie med den amerikanske biotekkæmpe Gilead Sciences og den belgiske partner Galapagos. Sammen skal de udbrede brugen af Damans gigtapp og yderligere løfte ambitionen om en omsætning på 50 mio. kr. på alene appen i 2028.

Andreas Dam, adm. direktør i Daman | Foto: Daman / PR

Den danske virksomhed Daman, der fra et kontorfælleskab på Christianshavn udvikler digitale redskaber til patienter kan efter al sandsynlighed se frem til en markant øget omsætning i årene, der venter.

Selskabet, der har 14 medarbejdere og over årene har specialiseret sig i at udvikle digitale værktøjer som mobilapplikationer til patienter, har netop skrevet under på en samarbejdsaftale med Gilead Sciences og dennes belgiske partner Galapagos.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Dansk AI-startup vil hente 150 mio. kr. til international vækst

Techbbq: Certainly oplever stor interesse fra udenlandske fonde, og nu er det op til direktør Henrik Fabrin at vælge, hvilken investor den danske startup skal gå med. "Al kapital er jo ikke den samme," siger han. Målet er at hente mindst 150 mio. kr. inden for det næste halve år og at lave en børsnotering om fem år.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs