ITWatch

Coronapandemi giver momentum for sundhedsteknologi

Danskerne er blevet mere positive overfor sundhedsteknologiske løsninger, siden Danmark lukkede ned den 11. marts for at stoppe smittespredning med coronavirus.

E-health-selskabet Monsenso er blandt dem, der har oplevet medvind under coronapandemien. | Foto: Monsenso / PR

Videokonsultationer med læger og sygeplejersker, monitorering af sygdomme derhjemme og telemedicinske behandlinger af lidelser som KOL hører i stigende grad til dagens orden i sundhedsvæsenet, og med coronakrisen er der kommet yderligere fart over den tendens.

Det viser en ny undersøgelse, som analysehuset Yougov har foretaget for it-leverandøren Atea, der blandt andet leverer digitale sundheds- og velfærdsløsninger i form af bl.a. hjerte- og KOL-kufferter, udstyr til skærmbesøg og it-infrastruktur til hospitaler.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Tidlig investor smækkede kassen i for Drugstars: Tidsplan og økonomi skred

Det ville tage længere tid og koste mere end først estimeret at indfri de store ambitioner, som venturefonden Byfounders havde til e-health-firmaet Drugstars, og derfor var fonden – i lighed med Drugstars’ andre tidlige investorer – ikke villig til at stille op med kapital til det nu konkursdømte selskab.

Jim Snabe: Den digitale gevinst bliver større hvis vi skynder os

Dansk Industri fremlægger i dag sine anbefalinger til den danske digitaliseringsstrategi, der kommer i kølvandet på anbefalingerne fra regeringens eget digitaliseringspartnerskab tidligere på måneden. Begge udvalg mener, at det haster med nye visioner for Danmark.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs