ITWatch

Kun et pensionsselskab har takket ja til standardløsning – KMD-selskab skal finde flere købere for at tjene investeringen hjem

For fire år siden solgte Edlund en brancheløsning til Pensam. Siden har der ikke været flere købere til it-systemet, der skal ud til flere for at Edlund investering tjenes hjem. Adm. direktør Gert Bendsen er dog fortrøstningsfuld.

Gert Bendsen, adm. direktør i Edlund, føler sig sikker på, at han får solgt sin nye it-løsning til flere pensionsselskaber | Foto: Edlund/PR

I 2016 indgik Pensam og it-leverandøren Edlund, der er ejet af KMD, en aftale, som skulle flytte driften af Pensams it over i KMD, mens Edlund skulle udvikle et nyt it-system til pensionsselskabet.

Business casen lød, at Edlund udviklede en brancheløsning, som andre pensionsselskaber også kunne komme over på.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Tidlig investor smækkede kassen i for Drugstars: Tidsplan og økonomi skred

Det ville tage længere tid og koste mere end først estimeret at indfri de store ambitioner, som venturefonden Byfounders havde til e-health-firmaet Drugstars, og derfor var fonden – i lighed med Drugstars’ andre tidlige investorer – ikke villig til at stille op med kapital til det nu konkursdømte selskab.

Jim Snabe: Den digitale gevinst bliver større hvis vi skynder os

Dansk Industri fremlægger i dag sine anbefalinger til den danske digitaliseringsstrategi, der kommer i kølvandet på anbefalingerne fra regeringens eget digitaliseringspartnerskab tidligere på måneden. Begge udvalg mener, at det haster med nye visioner for Danmark.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs