ITWatch

KMD-selskab nærmer sig slutfasen i større transformation

KMD-ejede Edlund har snart færdigudviklet en ny brancheløsning og er dermed et skridt tættere på at have afsluttet en større omstilling af it-selskabet. I regnskabet er der stadig røde tal på bundlinjen, men pilen peger i den rigtige retning, understreger direktør.

Foto: Edlund/PR

It-selskabet Edlund, der er ejet af KMD og udvikler software til liv- og pensionsselskaber, har taget et par store skridt i den transformationsproces, der har præget virksomheden de senere år.

Tidligere har KMD-selskabet i høj grad været et konsulenthus med fokus på skræddersyede løsninger, men fremadrettet skal licenssalg af standardiserede systemer fylde en væsentlig større del af forretningen, og nu er Edlund gået ind i den endelige testfase af en ny brancheløsning.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Tidlig investor smækkede kassen i for Drugstars: Tidsplan og økonomi skred

Det ville tage længere tid og koste mere end først estimeret at indfri de store ambitioner, som venturefonden Byfounders havde til e-health-firmaet Drugstars, og derfor var fonden – i lighed med Drugstars’ andre tidlige investorer – ikke villig til at stille op med kapital til det nu konkursdømte selskab.

Jim Snabe: Den digitale gevinst bliver større hvis vi skynder os

Dansk Industri fremlægger i dag sine anbefalinger til den danske digitaliseringsstrategi, der kommer i kølvandet på anbefalingerne fra regeringens eget digitaliseringspartnerskab tidligere på måneden. Begge udvalg mener, at det haster med nye visioner for Danmark.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs