ITWatch

Danskstiftet musiktjeneste melder om stor brugertilvækst på det afrikanske marked

Med sin musiktjeneste henvendt til det afrikanske marked oplever Mdundo fremgang i antallet af brugere, og det sender aktien op i fredagens marked.

Foto: PR

Selskabet Mdundo, som står bag en musiktjeneste henvendt til det afrikanske marked, melder om "kraftig vækst", i sit første kvartalregnskab efter børsnoteringen på Nasdaq First Noth.

Selskabet er gået fra 5 mio. brugere til 6,4 mio. brugere fra juni til september og fastholder sin ambition om at nå 18 mio. brugere i 2022.

Særligt i Øst-, Vest- og Sydafrika har musiktjenesten stor succes.

“Vi oplever den kraftige vækst på tværs af Afrika, alle lande syd for Sahara vokser, og det passer godt med vores ambition om at blive en panafrikansk musiktjeneste,” siger Jesper Drescher, forman for Mdundo, til Børsen.

Da Mdundo kom på Firts North blev selskabet overtegnet med 111 pct. Siden første handelsdag er aktien dog faldet med samlet 24 pct., skriver Finans. Det fald blev der rettet en smule op på fredag morgen, hvor aktien var oppe med cirka 15 pct.

Danskstiftet "Spotify-pendant" er klar til First North

Spotify kan ikke følge med forventningerne 

Mere fra ITWatch

Pleo henter ny salgsdirektør

En ny salgsdirektør er hentet til fintech-virksomheden Pleo som en del af ambitionen at nå en mio. brugere inden for de næste fire år.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs