ITWatch

Spotify kan ikke følge med forventningerne

Musikplatformen Spotify leverer under forventningerne i seneste kvartalsregnskab.

Foto: LIONEL BONAVENTURE/AFP / AFP

Den svenske musikstreamingtjeneste Spotify, der er noteret på børsen i USA, hakker lidt, idet driftsindtjeningen, salget i tredje kvartal og salgsforventningerne til det igangværende kvartal lander under konsensusestimaterne.

Aktien indikeres 4,0 pct. lavere i det amerikanske formarked.

Salget er i tredje kvartal steget med 14 pct. til 1,98 mia. euro, hvor analytikerne ifølge Bloomberg News ventede 2,01 mia. euro.

Den gennemsnitlige omsætning per bruger er faldet med 10 pct. til 4,19 euro, hvilket er under analytikerkonsensus på 4,37 euro.

De aktive månedlige brugere er steget med 29 pct. til 320 mio., hvor analytikerne ventede 315,1 mio.

Driftsresultatet dykker til minus 40 mio. euro fra 54 mio. euro. Det skuffer i forhold til analytikerprognosen på et plus på 75 mio. euro.

For det igangværende fjerde kvartal justeres salgsforventningerne til 2,00-2,20 mia. euro fra 2,05-2,25 mia. euro. Her ventede analytikerne 2,19 mia. euro.

Forventningerne til driftsindtjeningen i fjerde kvartal justeres ned til 32-112 mio. euro fra tidligere ventet 45-145 mio. euro. Her lød analytikerkonsensus på 84,1 mio. euro.

NNIT-topchef om coronaramt regnskab: "Jeg er ikke super bekymret" 

Større salg af spil til Playstation øger Sonys overskud 

Mere fra ITWatch

Pleo henter ny salgsdirektør

En ny salgsdirektør er hentet til fintech-virksomheden Pleo som en del af ambitionen at nå en mio. brugere inden for de næste fire år.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs