ITWatch

Rederikoncern opretter direktørstilling for teknologi som følge af corona

Rederikoncernen DFDS har som følge af coronakrisen øget sit fokus på sin digitale linje og opretter derfor en direktørstilling, der skal have fokus på teknologi.

Foto: PR-FOTO

DFDS-koncernen, der transporterer både gods og passagerer, har som følge af coronakrisen oprettet en direktørstilling med ansvar for teknologi og innovation, skriver Børsen.

"Vi har speedet den digitale transformation op og reduceret kompleksiteten i vores setup. På det område har vi brugt krisen til noget godt," lyder det fra Torben Carlsen, der er adm. direktør for DFDS, til Børsen.

Anne H. Steffensen, der er direktør i Danske Rederier, fortæller til mediet, at krisen har gjort blandt andet kundekontakten sværere på grund af grænsenedlukningerne, og det er blevet tydeliggjort i coronatiden, hvor vigtigt den gode kunderelation er. Hun understreger, at det derfor er vigtigere end nogensinde med et godt digitalt setup.

Også Maersk har for nylig skruet op for de digitale sats, hvor blandt andet Maersk Tankers i juni lancerede en ny software under selskabet Zeronorth, der skal hjælpe skibene med spare brændstof og CO2.

Maersk Tankers' nye digitale sats skal nå 1000 skibe i år

Maersk-selskab jagter investorer til nyt digitalt sats

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger