ITWatch

Cbrain opjusterer forventningerne efter amerikansk milepæl

Efter at have landet sin første ordre i USA opjusterer Cbrain sine forventninger til omsætningen.

Per Tejs Knudsen står i spidsen for Cbrain. Foto: Cbrain/PR

Cbrain kunne mandag fortælle, at selskabet havde fået hul igennem til det amerikanske marked, og det giver nu selskabet anledning til at løfte forventningerne.

Onsdag fortæller selskabet, at årets salg nu ventes at vokse 12-17 pct. fra sidste år. Tidligere var forventningen en omsætningsvækst på 10-15 pct.

Opjusteringen sker med henvisning til den amerikanske kontrakt, Cbrain præsenterede mandag, og en generel god salgsudvikling.

Mandag fortalte selskabet om en aftale med en af de store nationale myndigheder i den amerikanske centraladministration om en F2-baseret løsning.

Det var Cbrains første ordre i USA, som er et stort marked, der dog har været svært at komme ind på for selskabet:

"Det er derfor en milepæl for Cbrain internationalt at kunne annoncere den første aftale i USA. Samtidig er det også en vigtig ordre, fordi det er lykkedes at komme ind hos en af de meget store nationale myndigheder i centraladministrationen," lød det mandag fra Cbrain.

Den amerikanske ordre gav mandag anledning til et kurshop for Cbrain-aktien på 22,4 pct. Onsdag efter opjusteringen stiger aktien yderligere 4,3 pct. til 49 kr.

Cbrain får første ordre i USA: Aktien buldrer op

Cbrain med endnu en ordre i Emiraterne

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger