ITWatch

Iværksætter fusionerer dansk selskab med belgisk konkurrent

Tidligere Just Eat-direktør og iværksætter lægger det danske tech-selskab Geniebelt sammen med belgisk konkurrent, skriver Berlingske.

Iværksætteren Klaus Nyengaard, der i fem år var direktør for Just Eat, fusionerer den danske startup Geniebelt, som blev stiftet i 2013, med den belgiske konkurrent Aproplan.

Det skriver Berlingske.

Den nye virksomhed, der har fået navnet Letsbuild, vil levere software og digitale løsninger til byggeindustrien. Ifølge Klaus Nyengaard er potentialet for selskabet "enormt".

"Det er svært at sætte tal på, men vi kan vokse meget i mange år, fordi antallet af virksomheder i byggeindustrien, der er gennemgribende digitaliseret, er meget lavt. Og de nuværende udbydere af produkter til branchen er ikke så stærke på løsninger inden for mobil- og cloudteknologi," siger han til Berlingske.

Letsbuild har samlet 120 ansatte og kunder i 35 lande, og det bliver Klaus Nyengaard, der kommer til at stå i spidsen for virksomheden. Ejerkredsen skyder i forbindelse med fusionen knap 60 mio. kr. ind i selskabet, som skal bruges til at få det nye selskab til at vokse.

It-profiler: Offentlige penge bruges visionsløst på it-udbud

Investor advarer: Startups lider under det offentliges ringe forståelse af markedet 

Mere fra ITWatch

E-boks-direktør irriteret over sen udmelding

E-boks fik ifølge direktør Ulrik Falkner Thagesen besked om udskydelsen af overgang til næste generation af digital post ti minutter inden, Digitaliseringsstyrelsen informerede offentligheden. "På mange måder er det jo utroligt irriterende for os," siger han.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs