ITWatch

Edlund varmer op til nordisk sats

Inden for tre år skal KMD-ejede Edlund sælge software i både Norge og Sverige.

Foto: PR

Edlunds adm. direktør Gert Bendsen kigger mod de andre nordiske lande i jagten på vækst.

Inden for tre år skal det KMD-ejede selskab sælge sin software til kunder i Norge og Sverige, slår han fast i et interview med Computerworld.

"Vi arbejder med en 2022-plan. Der skal vi have en kontrakt i begge lande, men hvornår løsningen er live, får vi at se. Der skal landes en kontrakt i hvert land inden 2022. Så skal vi finde ud af, hvad vores forretningsmodel skal være, og om der skal bygges et partnerskab op," siger han.

Edlund er ved at nå loftet for kunder i Danmark. Ifølge egne opgørelser sidder selskabet på 60 pct. af markedet for løsninger til de danske liv- og pensionsselskaber.

Stifter træder ud af Edlunds bestyrelse

KMD-selskab vil satse mere på standardløsninger 

Mere fra ITWatch

Klumme: Den grønne it-bølge risikerer at kvæles af krisen

Regeringen har grønne ambitioner – også på det digitale område. Men vil historien gentage sig, og vil de grønne it-drømme drukne i et excel-arks kolonner, spørger Christian Hannibal, director for tech, media and finance i Rud Pedersen Public Affairs, i denne klumme.

Svensk Mobilepay-konkurrent lurer på nordisk sats

Direktøren for svenske Swish, der sidste år endte uden for fællesskabet mellem danske Mobilepay, norske Vipps og finske Pivo, antyder, at betalingstjenesten kan være på vej med en anden nordisk satsning.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs