ITWatch

KMD-selskab vil satse mere på standardløsninger

En større del af Edlunds forretning skal basere sig på standardiseret software, siger topchef i et interview med Computerworld.

Foto: PR

KMD-selskabet Edlund er i gang med at flytte fokus fra at være et konsulenthus til en virksomhed, der bygger på en kerne af standardiseret software.

Det siger selskabets adm. direktør Gert Bendsen i et interview med Computerworld.

Edlund sidder ifølge egne opgørelser på 60 pct. af markedet for løsninger til de danske liv- og pensionsselskaber og mener efter eget udsagn, at det er realistisk at kapre yderligere to kunder herhjemme. Ifølge Gerd Bendsen skal selskabet skærpe profillen på software.

"Vi skal fokusere virksomheden hen på det, vi er bedst til. Vi skal have en stærkere software-profil. Konsulentforretningen er vigtig, men vi skal arbejde mere med standard-software, der går ud til flere. Det er den transformation, vi er i gang med. En større del af forretningen skal være drevet af standardiserede licenser, og en mindre andel skal være drevet af tilpasninger hos kunden. Der er vi i gang med en stor renovering af vores produktportefølje," siger han til Computerworld.

Tidligere Edlund-chef bliver it-direktør i pensionsselskab

Edlund skifter boss 

Mere fra ITWatch

Klumme: Den grønne it-bølge risikerer at kvæles af krisen

Regeringen har grønne ambitioner – også på det digitale område. Men vil historien gentage sig, og vil de grønne it-drømme drukne i et excel-arks kolonner, spørger Christian Hannibal, director for tech, media and finance i Rud Pedersen Public Affairs, i denne klumme.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs