ITWatch

KMD-selskab vil satse mere på standardløsninger

En større del af Edlunds forretning skal basere sig på standardiseret software, siger topchef i et interview med Computerworld.

Foto: PR

KMD-selskabet Edlund er i gang med at flytte fokus fra at være et konsulenthus til en virksomhed, der bygger på en kerne af standardiseret software.

Det siger selskabets adm. direktør Gert Bendsen i et interview med Computerworld.

Edlund sidder ifølge egne opgørelser på 60 pct. af markedet for løsninger til de danske liv- og pensionsselskaber og mener efter eget udsagn, at det er realistisk at kapre yderligere to kunder herhjemme. Ifølge Gerd Bendsen skal selskabet skærpe profillen på software.

"Vi skal fokusere virksomheden hen på det, vi er bedst til. Vi skal have en stærkere software-profil. Konsulentforretningen er vigtig, men vi skal arbejde mere med standard-software, der går ud til flere. Det er den transformation, vi er i gang med. En større del af forretningen skal være drevet af standardiserede licenser, og en mindre andel skal være drevet af tilpasninger hos kunden. Der er vi i gang med en stor renovering af vores produktportefølje," siger han til Computerworld.

Tidligere Edlund-chef bliver it-direktør i pensionsselskab

Edlund skifter boss

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger