ITWatch

Dansk virksomhed skal levere til Facebook-datacentre i USA

En dansk ventilationsproducent har landet en stor ordre med Facebook. "Det er et virkelig stort skridt for os," lyder det fra direktøren.

Foto: Ritzau Scanpix/AP/Noah Berger

Den danske ventilationsproducent Novenco har indgået en stor ordre med to Facebook-datacentre i USA.

Det skriver Børsen.

Novenco, der skal levere ventilatorer til luftkøling af de to datacentre, vil ikke oplyse prisen på ordren, men fortæller, at der er tale om et "signifikant" beløb.

"Det er et virkelig stort skridt for os. Når en virksomhed som Facebook, der har så mange datacentre, og bygger dem over hele verden, vælger at tage vores produkter ind, så er jeg sikker på, at der også er andre, der vil kigge vores vej," siger Lars Knaack, adm. direktør i Novenco, til Børsen.

Ordren skal hjælpe Novenco med at bevare væksten, som de seneste to år er vokset med 25 pct. i gennemsnit. Virksomheden ventes at lande på en omsætning på ca. 300 mio. kr. i 2018.

Socialdemokratiet vil gå solo: Højere skat på Google og Facebook

Dansk tech-ambassadør vil have it-giganter til at tage ansvar 

Mere fra ITWatch

Investor om digital sundhed: Al fornyelse og vækst de kommende år kommer herfra

Men en tocifret millioninvestering i det digitale sundhedskontor Dawn Health har Lars Marcher, den tidligere Ambu-topchef, nu investeret i fire selskaber dedikeret til digital sundhed. Coronapandemien har pustet til en trend mod digitale sundhedsteknologiske løsninger, der kun kommer til at stige de kommende år, lyder det.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs