ITWatch

Nyt it-system skal erstatte ejendomsadministratorer

Park Street Nordicom har udviklet et nyt it-system til brug internt i virksomheden. Direktørens mission er at få det rullet ud til alle landets pensionsselskaber og på sigt gøre administrationsselskaberne overflødige.

Park Street Nordicoms kontorer i Københavns Nordvestkvarter. | Foto: Google Maps.

Ejendomsselskabet Park Street Nordicom har udviklet et nyt it-system, der skal gøre administrationen af virksomhedens 60 ejendomme nemmere i fremtiden. Systemet kan på sigt gøre samarbejde med administrationsselskaber unødvendigt, siger Park Street Nordicoms ejer og direktør Predeep Pattem.

"Det, vi prøver på at gøre, er at perfektionere et system, der ikke kun virker med vores 60 ejendomme, men med 6000 vilkårlige ejendomme. Det kan vi gøre ved at udnytte teknologien," siger Pradeep Pattem til EjendomsWatch og fortsætter:

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Visma køber dansk lagerstyringssystem

Den norske koncern køber igen op og får denne gang danske Rackbeat, der udvikler et lagerstyringssystem målrettet små og mellemstore virksomheder, i stald.

Venturefond: Tech-markedet svømmer i kapital og mere er på vej

Det heftige aktivitetsniveau blandt investorer i de danske tech-selskaber har presset værdiansættelserne kraftigt opad, og der er risiko for, at nogle får funding, de ikke er klar til at få.  Det stiller høje krav til venturefondene, forklarer partner i Preseeds nye privatfinansierede tech-fond.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs