ITWatch

Planday henter trecifret millioninvestering

Danske Planday, der står bag en app til vagtplanlægning, henter investeringen fra en international investorklynge. Den nye kapital skal gøre selskabet globalt.

Foto: PR/Planday

Planday, der har til huse i København, henter en investering på 35 mio. euro (261 mio. kr.) fra en international investerklynge. Det skriver Børsen.

Det er SEB, franske Idinvest og venturefonden Creandum, der skyder penge i det danske selskab, og investeringen skal være med til at gøre selskabet globalt.

"Målet for os er at blive den ledende globale spiller inden for vagtplanlægning, og bagefter skal vi indtage USA. Lige nu har vi fokus på vores forretning i Europa, hvor vi trykker speederen helt i bund," siger Christian Brøndum, adm. direktør i Planday, til Børsen.

Planday startede op i 2004 og begyndte i 2011 at fokusere på at udvikle deres digitale vagtplanlægningssystem. Selskabet har i dag brugere i 39 lande og 200 medarbejdere.

Plandays nye medejer, Creandum, har store forventninger til selskabet og tror på, at Planday kan gå på børsen om tre-fem år.

Planday får millionindsprøjtning fra Metro Group

It-profil sikrer millioninvestering til vegetarisk satsning 

Mere fra ITWatch

Visma åbner sluserne på konkurrent til Microsofts ERP-platform

Visma er for alvor klar til at sætte skub i ERP-platformen Visma.net, der skal konkurrere med Microsoft og Oracle på ERP-markedet. Lars Engbork, adm. direktør i Visma Software Danmark, forklarer til ITWatch, at et fokus på Norden skal give Visma fordelen.

Hollandsk tech-investor retter blikket mod Danmark

Med en ny milliardfond i ryggen har den hollandske investor Endeit Capital fokus på at interessante investeringsemner på det danske marked. ”Vi har været og er i dialog med danske iværksættere,” lyder det fra Endeits nordiske chef.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs