ITWatch

It-profil sikrer millioninvestering til vegetarisk satsning

Endomondo-millionær vil bruge den nye investering til at udforske nye markeder. "Du vil allerede i år se os gå ind i et nyt land," lyder meldingen.

Foto: Jens Henrik Daugaard/Polfoto

Endomondo-millionærerne Jakob Nordenhof Jønck og Thomas Stilling Ambus kastede sig sidste år ud i et anderledes iværksættereventyr, da de startede konceptet Simple Feast, som leverer kødfrie måltidskasser. Nu har selskabet sikret sig en investering på 78 mio. kr. fra en investorklynge.

Det skriver Børsen.

Den langsigtede vision med Simple Feast er at være med til at bremse global opvarmning, men på den korte bane vil den nye millioninvestering give selskabet mulighed for at gå ind i nye markeder.

"Vi har brugt mange ressourcer på at udvikle et produkt, som forbrugerne er glade for, og det har hele tiden været ambitionen at tage det til udlandet. Du vil allerede i år se os gå ind i et nyt land," siger Jakob Jønck, der til daglig er adm. direktør, til Børsen.

Feast Kitchen, der er selskabet bag Simple Feast, havde i det seneste regnskab for 2017 et negativt driftsresultat på 9,5 mio. kr. og et samlet underskud på 5,7 mio. kr. Jakob Jønck påpeger dog overfor Børsen, at "man ikke kan rejse den her form for kapital, hvis der ikke er nogen ting, der ser positive ud."

Simple Feast har i dag 20 fuldtidsansatte.

It-profiler kaster sig ud i vegetarisk investeringseventyr

App-virksomhed går utraditionelt til værks og satser på fysisk butik 

Mere fra ITWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs