ITWatch

Deadline nærmer sig for børsklar rengøringsplatform

Med ti dage tilbage til børsnoteringen på Nasdaq First North melder rengørings-platformen Happy Helper om god interesse for at investere i selskabet, hvor flere kendte navne fra iværksættermiljøet også har forhåndstegnet aktier.

Happy Helpers stiftere Jesper Brok-Jørgensen (tv), Dennis Forchhammer (midt) og Adam Sebastian Sheikh Hjorth (th). | Foto: JP

En uge inde i tegningsperioden lurer optimismen hos den danske rengøringsplatform Happy Helper. Selskabet skal efter planen børsnoteres den 26. april på Nasdaq First North, og mens perioden for at forhåndstegne aktier først udløber 20. april, så har flere kendte personer fra iværksættermiljøet allerede meldt sig på banen og forhåndstegnet aktier.

Det skriver Børsen.

Blandt de kommende investorer i selskabet finder man blandt andet Casper Blom, der tidligere har investeret i selskaber som Airhelp og Soundboks. Han ser gode vækstmuligheder i Happy Helper, som han ifølge Børsens oplysinger vil investere mellem 250.000 og en mio. kr. i.

"Jeg synes også, at skalerbarheden er skarp i Happy Helper. Jeg tror, at den måde, som rengøringsfirmaer driver det på traditionel vis i dag, ikke kommer til at fungere om fem, ti eller 20 år. Jeg tror, det kommer til at være mere on-demand, og det tror jeg vi kommer til at se inde for alle brancher," siger han til Børsen.

Happy Helper forventer at kunne fremvise et underskud på mellem 10,6 og 12,6 mio. kr. i regnskabet for 2017/2018, mens omsætningen i første halvår af 2017 lå på 1,2 mio. kr. værdiansættelsen i forbindelse med børsnoteringen vil, hvis den gennemføres, lande på 118 til 122 mio. kr.

Rengøringshjælpere går efter tocifrede millioner på børsnotering 

Digital rengøringsplatform skal børsnoteres på First North 

Rengørings-app går på First North i jagten på millioner 

Happy Helper om sin platforms-model: "Vi er det omvendte af Uber" 

Mere fra ITWatch

Canopylab har kurs mod tvangsopløsning

Virksomheden med den omdiskuterede iværksætter og tidligere næstformand for DI Digital, Sahra-Josephine Hjort i front, har ikke afleveret sit årsregnskab til tiden og nærmer sig derfor tvangsopløsning.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs