ITWatch

Vækstpilen peger fortsat i vejret for Milestone

Den danske leverandør af video management software Milestone har på ét år tredoblet bundlinjen og hævet omsætningen med 17 pct. Omsætningsvæksten har nu varet over et årti.

Foto: PR/Milestone Systems

Hos Milestone Systems har man god grund til at trække på smilebåndene efter aflæggelsen af årsregnskabet for 2017, som – hvis man koger det ned – kan opsummeres med et af erhvervslivets mest klichebetonede ord: "vækst."

På toppen hæver Milestone, som producerer 'video management software' (VMS) til sikkerheds- og overvågningsindustrien, nemlig omsætningen med 24 pct. og går fra en samlet omsætning på 709 mio. kr. i 2016 til 881 mio. kr. sidste år. Set over en femårig periode fra 2013 til og med 2017, har Milestone dermed mere end fordoblet bundlinjen fra siden 2013, hvor selskabet omsatte for 407 mio. kr.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Klumme: Den grønne it-bølge risikerer at kvæles af krisen

Regeringen har grønne ambitioner – også på det digitale område. Men vil historien gentage sig, og vil de grønne it-drømme drukne i et excel-arks kolonner, spørger Christian Hannibal, director for tech, media and finance i Rud Pedersen Public Affairs, i denne klumme.

Svensk Mobilepay-konkurrent lurer på nordisk sats

Direktøren for svenske Swish, der sidste år endte uden for fællesskabet mellem danske Mobilepay, norske Vipps og finske Pivo, antyder, at betalingstjenesten kan være på vej med en anden nordisk satsning.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs