ITWatch

Digital rengøringsplatform skal børsnoteres på First North

Happy Helper går efter at komme på minibørsen Nasdaq First North med første handelsdag 26. april.

Happy Helpers stiftere Jesper Brok-Jørgensen (tv), Dennis Forchhammer (midt) og Adam Sebastian Sheikh Hjorth (th). | Foto: JP

Den deleøkonomiske, digitale rengøringsplatform Happy Helper har offentliggjort, at selskabet skal børsnoteres på Nasdaq First North i København.

Det skriver selskabet i en pressemeddelelse.

I tidsrummet fra 9. april og 20. april udbyder Happy Helper mellem 2,4 og 2,6 mio. nye aktier af nominelt 0,10 kr. til en udbudskurs på 16 kr. per aktie. Ud af de aktier der udbydes, er 840.747 forhåndstegnet.

Selskabet, der tilbyder en platform, hvor kunder og en rengøringshjælper "helper" kan komme i kontakt, venter at indbringe mellem 38-42 mio. kr. på børsnoteringen, og de penge skal investeres i selskabet.

"Vi skal bruge ny kapital på at udvikle teknologien. Vi skal vokse geografisk, så vi i fremtiden kommer rundt i alle afkroge af landet. Og på sigt skal vi ekspandere til udenlandske markeder," siger medstifter og administrerende direktør Dennis Forchhammer.

Selskabet forventer et underskud på resultat før skat i intervallet 10,6-12,6 mio. kr. i regnskabsåret 2017/18. Selskabet forventer at skabe overskud i løbet af 2021.

Happy Helper har foreløbigt over 6500 kunder og 2500 "helpers".

Første handelsdag på børsen ventes at blive 26. april.

/ritzau/FINANS

Rengørings-app går på First North i jagten på millioner

Happy Helper om sin platforms-model: "Vi er det omvendte af Uber" 

Mere fra ITWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs