ITWatch

Rengørings-app går på First North i jagten på millioner

Den danske rengørings-app Happy Helper vil børsnoteres på mikrobørsen First North, hvor målet er at sikre 40 mio. kr.

Happy Helpers stiftere Jesper Brok-Jørgensen (tv), Dennis Forchhammer (midt) og Adam Sebastian Sheikh Hjorth (th). | Foto: JP

Hvis planen holder, vil den danske rengørings-app Happy Helper til april være at finde på mikrobørsen First North, hvor man satser på at kunne hente 40 mio. kr. til yderligere vækst. Selskabet har gennemført de indledende øvelser mod en børsnotering blot to år efter stiftelsen.

Det skriver Børsen.

Virksomheden hjælper private med at finde rengøringshjælp gennem platformen, hvor Happy Helper tager et gebyr for at formidle kontakten.

"Vi synes, at en virksomhed som Just Eat er inspirerende at kigge på. De hjalp folk med at få leveret mad ud nemt, hurtigt og billigt. Men deres ekspertise var ikke inden for fødevarer. Vi er lidt på samme måde, vi forsøger bare at løse et problem i en anden branche. Nemlig at rigtig mange mennesker godt vil betale for at få rengøringshjælp nogle timer om ugen, men det er svært at få sat det i værk og samtidig være sikker på, at der bliver betalt skat," siger Dennis Forchhammer, adm. direktør i Happy Helper, til Børsen.

Selskabet har en ejerkreds på 12 personer, som blandt andet tæller adm. direktør for teleselskabet 3, Morten Christiansen, der også indtræder i bestyrelsen ved noteringen. Happy Helper har fået hjælp til børsnoteringen af corporate finance-virksomheden Tofte & Company.

Happy Helper om sin platforms-model: "Vi er det omvendte af Uber" 

Iværksætter vil gøre op med virksomheders papirnusseri 

Mere fra ITWatch

Hurtig vending i it-branchen efter coronakrisen

Markedet for it er buldret tilbage efter krisens værste år, viser nye tal. Fremgangen er langt større end ventet, mener IDC Nordic, der står bag tallene. Og tallene bekræftes af IT-Branchen, der aldrig har haft så travlt.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs