ITWatch

Stribe af finanshuse løfter Simcorp-kursmål efter regnskabet

Softwareselskabet kom godt ud af 2017 med et stærkt fjerde kvartal. Det får flere finanshuse til at hæve kursmålet for aktien.

Foto: PR/Simcorp

Flere finanshuse har løftet kursmålet for aktien i Simcorp efter softwareselskabets imponerende regnskab for fjerde kvartal tirsdag, hvor aktien i øvrigt susede i vejret med hele 12,2 pct.

Hos Carnegie er kursmålet hævet til 415 kr. fra 380 kr., og ABG Sundal Collier har regnet sig frem til et nyt kursmål på 410 kr. mod tidligere 385 kr.

Anbefalingen hos begge finanshuse er uændret "hold", fremgår det af Bloomberg News.

Også SEB Equities ser nu øget potentiale i aktien, idet kursmålet nu sættes til 465 kr. mod tidligere 440 kr. - fortsat ledsaget af en købsanbefaling.

Tidligere onsdag kom det frem, at Handelsbanken havde hævet sit kursmål for Simcorp til 445 kr. fra 415 kr., mens anbefalingen "akkumuler" blev fastholdt.

Simcorps regnskab tirsdag viste fremgang i både omsætningen og indtjeningen i fjerde kvartal, og i 2018 venter selskabet en omsætningsvækst på 10-15 pct. og en overskudsgrad (EBIT-margin) på 24,5 til 27,5 pct. - begge målt i lokal valuta.

Simcorp-aktien falder onsdag ved middagstid 1,9 pct. til 405 kr.

/ritzau/FINANS

Simcorp-chef: Resultatet viser, at vi har en robust forretningsmodel

Simcorp udvider bestyrelsen med Tryg-topchef 

Mere fra ITWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs