ITWatch

Columbus iværksætter incitamentsprogram

Ledelsen i Columbus får nu mulighed for at købe en bestemt mængde aktier i virksomheden som led i et incitamentsprogram.

Foto: Jakob Skouboe

Bestyrelsen i Columbus har valgt at indlede et incitamentsprogram og udstede warrants til bestyrelsen samt ledende og andre overordnede medarbejdere i it-virksomheden.

De udstedte warrants, som giver retten til at købe en bestemt mængde aktier til en på forhånd aftalt kurs og på et forudbestemt tidspunkt eller i en forudbestemt periode, har en nominel værdi på lidt over 3 mio. kr., fremgår det af en meddelelse.

"Udnyttelsesperioderne er fastlagt til de første 14 dage efter offentliggørelse af selskabets førstkommende årsregnskabsmeddelelse efter udløb af de pågældende optjeningsperioder."

"Første udnyttelsesperiode er de første 14 dage efter offentliggørelse af årsregnskabet for 2018. Anden udnyttelsesperiode er de første 14 dage efter offentliggørelse af årsregnskabet for 2019. Tredje udnyttelsesperiode er de første 14 dage efter offentliggørelse af årsregnskabet for 2020."

"Warrants, der ikke er udnyttet senest på dette tidspunkt, bortfalder," skriver Columbus i meddelelsen.

Baseret på særlige beregninger har programmet en samlet forventet markedsværdi på op til 3,96 mio. kr., der vil få regnskabsmæssig effekt i 2018, 2019 og 2020.

Efter det nye incitamentsprogram resterer der nominelt knap 7 mio. kr. af bestyrelsens bemyndigelse til udstedelse af warrants.

/ritzau/FINANS

Ib Kunøe: "Opkøbet af Istone er en gamechanger for Columbus"

Honoré: Opkøb giver Columbus ny vare på hylderne

Columbus køber 51 pct. af Istone med det samme  

Mere fra ITWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs